Pázsyval nem hosszabbítottak

Asztalitenisz: Aranyosi Péter a férfiak új kapitánya

Nem hosszabbította meg a Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) elnöksége Pázsy Ferencnek, a férfiválogatott szakvezetőjének január 31-én lejáró szerződését. A testület egyúttal február elsejétől Aranyosi Pétert, a paraválogatott eddigi trénerét bízta meg a szövetségi kapitányi teendőkkel.

2015.01.20 15:22MTI

A MOATSZ keddi tájékoztatása szerint az 51 éves Aranyosi Karsai Ferencnek - a mostanáig utolsó európai világbajnok, az osztrák Werner Schlager korábbi mesterének - a javaslatára került a válogatott élére, s a vele közösen kidolgozott program szerint dolgozik majd.

"A MOATSZ vezetése arra törekszik, hogy a jelenleg Belgiumban és Kanadában is edzősködő Karsait lehetőség szerint bevonja a szakmai munkába, s kiaknázza a világhírű tréner nemzetközi kapcsolatait" - áll a közleményben, amely kiemeli: az elnökség szintén célként tűzte ki azt, hogy a leköszönő Pázsy Ferenccel is fenntartsa a szakmai kapcsolatot. Pázsy 2013 szeptembere óta irányította a férfiválogatott felkészülését.

A női válogatottat irányító Téglás Péter szerződését - amely ugyancsak január 31-ig szól - meghosszabbította az elnökség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.