Labdarúgó NB I

Caneira távozott a Videotontól

Távozott a listavezető Videoton labdarúgócsapatától Marco Caneira, az együttes 25-szörös válogatott portugál védője.

2015.01.19 17:57MTI

A klub honlapja hétfőn arról számolt be, hogy a 35 éves futballista közös megegyezéssel bontott szerződést.

"Büszke vagyok arra a három és fél évre, amit a Vidinél töltöttem. Annak idején Paulo Sousa hívására azért jöttem a klubhoz, hogy segítsek felépíteni egy új projektet, hogy segítsek abban, hogy a Videoton FC, mint klub fejlődhessen, és ki tudjon lépni az európai színtérre" - mondta a klub honlapjának Caneira, aki 2011 nyarán igazolt a fehérváriakhoz, azóta pedig 67 bajnokin lépett pályára és egy gólt szerzett. "Ittlétem alatt, igyekeztem mindig ehhez az elváráshoz tartani magam, és most hogy távozom, úgy érzem, büszkén tekinthetek vissza a vidis időszakomra, mert a klub valóban előrébb lépett."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.