Gyorskorcsolya ob

Burján és Bácskai a rövidpályás bajnok

A férfiaknál Burján Csaba, a nőknél pedig Bácskai Sára Luca nyerte a rövidpályás gyorskorcsolyázók összetett országos bajnokságát a budapesti Gyakorló Jégcsarnokban.

2015.01.19 09:05MTI
Facebook/Hunskate-MOKSZ

A magyar szövetség (MOKSZ) vasárnap késő esti beszámolója szerint a zárónapon a következő hétvégén sorra kerülő Európa-bajnokságra utazó válogatott tagjai már nem vettek részt.

Szombaton a férfiaknál 1500 méteren Knoch Viktor, 500-on pedig Liu Shaolin Sándor győzött, vasárnap 1000 méteren Béres Bence volt a leggyorsabb, a 3000 méteres szuperdöntőt Liu Shaoang nyerte. Burján két-két harmadik és második hellyel lett összetett bajnok.

A nőknél 1500-on Heidum Bernadett bizonyult a legjobbnak, 500-on Keszler Andrea, 1000 méteren pedig Lajtos Szandra diadalmaskodott. A 3000 méteres szuperdöntőt az addig egy harmadik és két második helyet szerzett Bácskai nyerte meg, így az összetett aranyérem is az övé lett.

Rövidpályás gyorskorcsolya ob:

összetett végeredmény (dobogósok):

férfiak:
1. Burján Csaba (PKSE) 68 pont
2. Liu Shaolin Sándor (SPSC) 68
3. Knoch Viktor 63

nők:
1. Bácskai Sára Luca (SPSC) 94 pont
2. Lajtos Szandra (SZKE) 60
3. Keszler Andrea (TDKE) 55

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.