Jelena Grubisic

Újabb súlyos sérülés a Győri Audi ETO KC-nál

"Kisebb holdasporc-sérülés mellett teljes elülső keresztszalag-szakadás történt. A műtétre hamarosan sor kerül, amelyet követően hat hónapos rehabilitációra lesz szükség".

2015.01.18 22:30MTI

Újabb súlyos sérülés történt a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatánál.

A klub honlapjának vasárnapi tájékoztatása szerint szombaton a Mosonmagyaróvár ellen 32-19-re megnyert bajnokin egy büntető védése során a kapus Jelena Grubisic jobb térdén megsérült.

"Kisebb holdasporc-sérülés mellett teljes elülső keresztszalag-szakadás történt. A műtétre hamarosan sor kerül, amelyet követően hat hónapos rehabilitációra lesz szükség" - közölte Dr. Balogh Péter csapatorvos.

A győrieknél Eduarda Amorim és Orbán Adrienn korábban szintén súlyo térdsérülést szenvedett, míg Katrine Lunde, a világ egyik legjobb kapusa - aki anyai örömök elé néz - csütörtökön jelentette be távozását. Rajta kívül az irányító Görbicz Anita is gyermeket vár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.