Australian Open

Babosék szerb-lengyel duóval kezdenek

A tavaly Wimbledonban döntős magyar-francia duót a 10. helyen emelték ki a szezon első Grand Slam-versenyén.

2015.01.19 05:30MTI

Babos Tímea és Kristina Mladenovic a Bojana Jovanovski, Katarzyna Piter szerb-lengyel páros ellen kezd a hétfőn Melbourne-ben elrajtoló 103. ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Babos honlapja szerint a tavaly Wimbledonban döntős magyar-francia duót a 10. helyen emelték ki a szezon első Grand Slam-versenyén.

Ami a páros világranglistát illeti, Babos a 21., Mladenovic a 18., míg Jovanovski a 208., Piter pedig a 75. helyen áll.

Az egyéni világranglistán 95. Babos - aki tavaly a nyitókörben kikapott a szlovák Anna Schmiedlovától - a WTA-rangsorban 25. Barbora Zahlavova Strycova ellen kezd. A két játékos korábban egyszer, tavaly a birminghami füvespályás torna nyolcaddöntőjében találkozott egymással, akkor a cseh teniszező három játszmában győzött.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.