Olaszországba tart

Lóránt Péter a Pesaróban kosarazik tovább

A Szolnokról nemrég távozott, 14 éve profiskodó játékos az elmúlt három hétben a MAFC NB I-es csapatával edzett és két külön edzővel erőnléti munkát végzett.

2015.01.18 07:30MTI

Az olasz Pesaróban folytatja pályafutását Lóránt Péter válogatott kosárlabdázó.

A Szolnokról nemrég távozott, 14 éve profiskodó játékos az MTI-nek úgy nyilatkozott, hogy az elmúlt három hétben a MAFC NB I-es csapatával edzett és két külön edzővel erőnléti munkát végzett.

"Az ünnepeket jó volt újra a családommal tölteni, de nagyon hiányzott a játék. Új csapatom egy kisebbnek mondható olasz élvonalbeli csapat, fantasztikus múlttal. Másfél évre írtam alá, holnap már utazom is és nagy lelkesedéssel várom a jövő heti rajtot" - mondta a 29 esztendős Lóránt, aki hozzátette, új edzője sok játéklehetőséget szán neki.

Menedzsere és testvére, Lóránt András úgy vélekedett, öccsének helye van az európai top ligákban, így az olasz vagy spanyol élvonal volt a cél.

"A tavalyi szezonban az Eurochallenge Kupa negyeddöntőjének a legjobbjává választották meg. Érett, nagy munkabírású játékos vált belőle" - mondta.

Az 1946-ban alapított Pesaro kétszer nyert olasz bajnokságot, illetve kupát, 1983-ban pedig elhódította a Saporta Kupát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.