Hetedik bajnoki címét szerezte meg

A Last Minute nyerte a 2015 perces érdi röplabdatornát

Hetedik bajnoki címét szerezte meg a Last Minute csapata a hetedszer kiírt - ezúttal 2015 perc röplabda elnevezésű - érdi versenyen. A gálamérkőzést a női válogatott nyerte 2-0-ra.

2015.01.05 11:30MTI

A szervezők hétfői tájékoztatása szerint az újév első hétvégéjén rendezett közel másfél napig tartó eseményen - amelyen díszvendég volt többek között Simicskó István sportért felelős államtitkár és Czene Attila, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke, olimpiai bajnok úszó - a húsz résztvevő csapat két tízes csoportban mérkőzött meg egymással, majd felső- és alsóházi rendszerben folytatták a helyosztókért zajló küzdelmet a röplabdázók.

A második helyen a Vilmos körtéi, a harmadikon pedig az Ennyi együttese végzett.

A záróprogramban az idei Európa-bajnokságra kijutott női válogatott gálamérkőzésen csapott össze a Last Minute csapatával, és 2-0-ra nyert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.