Női kézilabda Eb

Lazovicnak a piros lap miatt ki kell hagynia az elődöntőt

A svédek elleni középdöntős összecsapáson torkon ütötte ellenfelét, amiért piros lapot kapott.

2014.12.19 10:49MTI

Nem játszhat a magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokság pénteki elődöntőjében Suzana Lazovic, a címvédő montenegrói női kézilabda-válogatott játékosa.

A torna honlapjának beszámolója szerint a 22 éves védőt egy mérkőzésre tiltotta el, valamint kétezer euróra megbüntette az Európai Kézilabda Szövetség, mert a svédek elleni középdöntős összecsapáson torkon ütötte ellenfelét, amiért piros lapot kapott.

A másik ágon az olimpiai bajnok norvégok a svédekkel találkoznak majd, míg az ötödik helyért a magyar válogatott 15.30 órától a franciákkal játszik a Papp László Sportarénában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.