Megérdemelten

Sportcsillagok Gálaestje - Edzőfronton sincs meglepetés

A tavalyi évhez hasonlóan Shane Tusup lett az év edzője a magyar sportújságírók szavazatai alapján.

2014.12.18 19:45MTI
Fotó: Facebook/Shane tusup

A 200 és 400 méter vegyesen, illetve 100 méter háton Európa-bajnok, valamint a rövidpályás világkupa-sorozatban győztes úszó, Hosszú Katinka férje és trénere meggyőző pontkülönbséggel előzte meg a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatát Bajnokok Ligája-diadalra vezető spanyol Ambros Martint.

Az amerikai Shane Tusup tavaly az első külföldi győztes volt a voksolás 1958 óta tartó történetében.

A harmadik helyen az olimpiai és világbajnok tornásznak, Berki Krisztiánnak a mestere, Kovács István végzett.

Az Év edzője választás dobogósai: 1. Shane Tusup, úszás 1021 pont 2. Ambros Martin, kézilabda 873 3. Kovács István, torna 694

Az Év edzője választás dobogósai a fogyatékkal élőknél: 1. Pruzsina István, kajak-kenu 2. Keserű József, cselgáncs 3. Zakor Andrea, sportlövészet

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.