Legjobbak

Sportcsillagok Gálaestje - Storcz Botond duplázott

Storcz Botond lett az év szövetségi kapitánya a magyar sportújságírók szavazatai alapján.

2014.12.18 19:02MTI

A kajak-kenu válogatottal sikert sikerre halmozó szakember másodszor érdemelte ki ezt az elismerést, először 2011-ben győzött, az elmúlt két évben második volt.

A második helyen a tavaly győztes Benedek Tibor, a világbajnoki címvédő, Európa-bajnoki ezüstérmes férfi vízilabda-válogatott kapitánya, míg a harmadikon a 2010-ben első, de 2011 óta egyvégtében a képzeletbeli dobogó alsó fokát elfoglaló Kiss László, az úszók vezetője végzett.

Az Év szövetségi kapitánya választás dobogósai: 1. Storcz Botond, kajak-kenu 1122 pont 2. Benedek Tibor, férfi vízilabda 951 3. Kiss László, úszás 756

Az Év szövetségi kapitánya választás dobogósai a fogyatékkal élőknél: 1. Dobi Zoltán, asztalitenisz 2. Weisz Róbert, kajak-kenu 3. Bíró Norbert, cselgáncs

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.