Változatlanul ők a legjobbak

A világ legeredményesebb kick-box klubjaként ünnepelt a Halker-KirályTeam

A Halker-KirályTeam 1985-ös megalakulása óta a három nagy eseményen mintegy 960 érmet gyűjtött, a vb-ken, Eb-ken és vk-kon szerzett aranyak száma 420-ra rúg.

2014.12.15 20:09MTI

Változatlanul a csepeli Halker-KirályTeam a világ legeredményesebb kick-box klubja. Hétfőn évzáró rendezvényen ünnepelték meg a 2014-ben is folytatódó sikereket.

A ceremónián, ahol a sportkaratéból kinőtt harcművészeti ág jelenlegi legeredményesebbjeit köszöntötték, elhangzott, hogy a nemzetek éremtáblázata, az eddig megszerzett világ- és Európa-bajnoki, továbbá világkupa-elsőségek alapján a magyar klub mind a felnőtt, mind az utánpótláskorú sportolók körében már tizedik éve folyamatosan vezeti a klubcsapatok világranglistáját.

A Halker-KirályTeam 1985-ös megalakulása óta a három nagy eseményen mintegy 960 érmet gyűjtött, a vb-ken, Eb-ken és vk-kon szerzett aranyak száma 420-ra rúg.

Ehhez idén is jócskán hozzátettek a csepeli kick-boxosok: a maribori kontinensviadalon a magyar válogatott által kiérdemelt kilenc Európa-bajnoki címből hatot a Halker-KirályTeam tagjai szereztek meg.

A klubnak jelenleg 13 felnőtt és 24 utánpótláskorú világbajnoka van. Az ünnepségen vehette át díját 2014 legjobb felnőtt kick-box versenyzője, aki a nőknél Kondár Anna, a férfiaknál Veres Richárd lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.