Füzi Krisztina bronzérmet nyert

Magyar siker a fitnesz- és testépítő-vb-n

Hét arany-, két ezüst- és négy bronzéremmel zárták a magyarok az indiai Mumbaiban rendezett WBPF fitnesz- és testépítő amatőr világbajnokságot.

2014.12.11 10:01MTI

Molnár Péter a 95-100 kilósok között elhódított testépítő vb-címe után megnyerte az abszolút bajnoki címet is, legyőzve a 10 bodybuilding (testépítés) kategória összes győztesét, ezzel övé lett a WBPF Mr. Universum címe.

A küldöttségtől származó információ szerint rajta kívül Horváth András, Bogár János, Lengyel Vivien, Simkó Georgina és Palecian Judit nyert aranyérmet. Mészáros Rafaella és Regős Lili másodikként, Vigh Domonkos, Nagy Hunor, Füzi Krisztina és Nagy Bettina pedig harmadikként zárt saját kategóriájában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.