Harmadik alkalommal

Nemzetközi tamburello verseny Magyarországon

A tamburello olasz eredetű labdajáték, melyet a csörgődobhoz (tamburin) hasonló alakú és méretű ütővel játszanak háromfős csapatok. A játékban használt labda hasonló méretű, mint a teniszlabda, anyaga azonban puhább.

2014.11.26 16:38MTI

Harmadik alkalommal rendeznek Magyarországon nemzetközi tamburello versenyt.

A sportág magyar szövetségének szerdai közleménye szerint a hétvégén, Móron öt magyar klub legjobbjai találkoznak olasz, német és francia csapatokkal. A viadalnak a Wekerle Sándor Szabadidő Központ ad otthont.

A tamburello olasz eredetű labdajáték, melyet a csörgődobhoz (tamburin) hasonló alakú és méretű ütővel játszanak háromfős csapatok. A játékban használt labda hasonló méretű, mint a teniszlabda, anyaga azonban puhább. A játéktér kézilabdapálya nagyságú, s a két csapat tagjainak a tenisz szabályai szerint kell a labdát átütniük az ellenfél térfelére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.