Bíró Péter sértő módon tiltakozott

A Pápa ügyvezetője 100 ezret fizet, csatára két meccset kihagy

A Lombard Pápa ügyvezetőjét 100 ezer forintra büntette, az együttes csatárát, Waltner Róbertet pedig két mérkőzésre eltiltotta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén.

2014.11.25 18:49MTI
freedigitalphotos.net/Rawich

Az MLSZ honlapja szerint a testület azért büntette Bíró Pétert, mert szombaton a Budapest Honvéd elleni bajnoki találkozó szünetében többször sértő módon tiltakozott a játékvezető egy ítélete ellen.

Waltnert a 32. percben állította ki a bíró, miután a támadó - a bizottság szerint - belerúgott ellenfelébe, amikor nem volt számára megjátszható közelségben a labda.

A fegyelmi testület keddi ülésén összesen további 900 ezer forintnyi büntetést szabott ki három klubnak: a Győr 400, a Videoton 300, míg a Ferencváros 200 ezer forintot köteles fizetni. A győriek azért bűnhődnek, mert szurkolóik megbotránkoztató rigmusokat kiabáltak a vasárnapi, Debrecen elleni bajnoki meccsen, emellett a rendet sem megfelelően biztosította a klub, ugyanis a lefújást követően az egyik néző leköpte a DVSC vezetőedzőjét.

A Videoton-FTC mérkőzés miatt a székesfehérváriaknak azért kell fizetniük, mert szurkolóik megbotránkoztató rigmusokat kiabáltak, továbbá pirotechnikai eszközöket vittek a stadionba és használtak a lelátón. A Ferencváros drukkerei is megbotránkoztató rigmusokat kiabáltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.