Odacsaptak rendesen

Kick-box karate Eb - Kilenc arannyal zártunk

Arattak a magyarok: csodás egyéni győzelmek, és csapatban is a legjobbnak bizonyultunk a tatamis EB-n.

2014.11.24 10:58MTI
Facebook/Magyar Kick-box Szövetség WAKO

Kilenc aranyéremmel zártak a magyarok a maribori kick-box karate Európa-bajnokságon. A hazai szövetség hétfői beszámolója szerint a válogatottból 15-en jutottak el a döntőkig, nyolcan egyéniben diadalmaskodtak, továbbá a csapat is a legjobbnak bizonyult a tatamis Eb-n.

Pénteken a 94 kilósok súlycsoportjában Jároszkievicz Krisztián győzött, a +94 kilósok között Bayer Péter lett Európa-bajnok, míg Rizmayer Norbert az 57 kilogrammos kategóriában nyert. A hétvégén aztán Mórádi Zsolt (84 kg), Veres Alex (79 kg), Kondár Anna (+70 kg), Veres Richárd (63 kg) és a veteránoknál Szuknai Zsuzsanna (65 kg) bizonyult a legjobbnak, emellett a Veres Richárd, Mórádi Zsolt, Jároszkievicz Krisztián, Nagy Henrietta, Kondár Anna összeállítású csapat is győzött.

A tatamis Eb előtt az októberi ringes Eb-n két aranyat szereztek a magyar kick-boxosok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.