A spanyol edző

Két évvel hosszabbított Carlos Ortega az MKB-MVM Veszprémnél

Még szombaton, a macedón Vardar Szkopje elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt írták alá a megállapodást.

2014.11.23 21:30MTI

Két évvel, 2017. június 30-ig meghosszabbította az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapat a spanyol vezetőedzőjének, Carlos Ortegának szerződését.

A klub vasárnap honlapján jelentette be, hogy még szombaton, a macedón Vardar Szkopje elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt írták alá a megállapodást.

A hosszabbítással egy időben a 2012-ben érkezett Ortega segítője, Javier Sabate is további két évre írt alá.

A Veszprém ebben az idényben még veretlen mind a BL-ben, mind a regionális SEHA Ligában. Ortegával a csapat tavaly és idén magyar bajnok és kupagyőztes lett, míg idén - első magyar csapatként - bejutott a BL négyesdöntőjébe, ahol a negyedik helyen végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.