NHL

Sporttörténelmet írt a hokis: egy nap, két mérkőzés, 2200 kilométer utazás

Tizenegy óra leforgása alatt két profi mérkőzésen is pályára lépett Rocco Grimandi jégkorongos, miközben 2200 kilométert utazott.

2014.11.21 03:30MTI
Facebook/The Hockey News

A The Hockey News című szaklap beszámolója szerint a 21 éves csatár előbb az észak-amerikai profiliga (NHL) tartalék-bajnokságában játszott az NHL-es Florida Panthers kötelékéhez tartozó San Antonio Rampage színeiben. A mérkőzés helyi idő szerint kedd délelőtt fél 11-kor kezdődött az úgynevezett Cool School napon, amikor is iskolák számára rendeznek tétre menő meccset, és javarészt tanulók foglalnak helyet a lelátón.

Közben kiderült, hogy a Florida orosz légiósa, Alekszandr Barkov betegség miatt nem tudja vállalni a Los Angeles Kings otthonában aznap este tartott NHL-es találkozót, így Grimandi a San Antonió-i meccs harmadik harmadában távozott, repülőre szállt, majd jégre lépett a Panthers színeiben.

Grimandi egyik találkozón sem szerzett pontot, viszont nem mindennapi utazásával - ahogy a lap megjegyzi - sporttörténelmet írt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.