Netes szavazás

A spanyolok megszavazták: ki a világ legjobb kapusa?

A Marca madridi sportnapilap internetes szavazásának végeredménye szerint Iker Casillas, a Real Madrid és a spanyol labdarúgó-válogatott vb- és Eb-aranyérmese a világ legjobb kapusa.

2014.11.20 16:14MTI
Fotó: Facebook/Iker Casillas

Az újság voksolásán 68 és félezren vettek részt, és csaknem 59 százalékuk jelölte az első helyre Casillast. A szavazást azt követően írta ki a Marca, hogy Xabi Alonso, a szintén világ- és kétszeres Európa-bajnok középpályás, aki az idény elején a Realtól átszerződött a Bayern Münchenhez, Manuel Neuert, a nyáron világbajnokságot nyert német válogatott hálóőrét, mostani csapattársát nevezte meg posztján a világ legjobbjának.

Neuer a Marca-voksoláson - jócskán lemaradva Casillas mögött - 16,3 százalékkal másodikként végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.