Coca-Cola Cup

Rekordnevezés a középiskolás amatőr focibajnokságon

Idén minden eddiginél többen, összesen 8052-en jelentkeztek a középiskolás amatőr focibajnokságra, a Magyar Labdarúgó Szövetség szakmai felügyelete alatt zajló Coca-Cola Cupra.

2014.11.20 11:31MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

Az előző évhez képest húsz százalékkal nőtt a regisztrálók száma. A szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint a lányok körében is egyre népszerűbb a futball, hiszen a sorozat harmadik szezonjára 2581-en neveztek közülük, 800-zal többen, mint az előző szezonban.

A 2014/15-ös Coca-Cola Cupra 831 amatőr gárda, 583 fiú- és 248 lánycsapat jelentkezett, a játékosok 436 különböző középfokú nevelési-közoktatási intézményből érkeznek.

Budapest mellett a legtöbb diák Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből jelentkezett, de szintén sok nevezés érkezett Bács-Kiskun, Zala és Komárom-Esztergom megyéből is.

A selejtező tornák már október második felében elindultak, majd következnek a megyei és regionális döntők, az országos finálét pedig 2015 júniusában rendezik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.