EYOF

December végén avatják az új győri uszodát

Megállapodtak már a létesítmény névadó szponzorával, amelynek kilétét nemsokára bejelentik; a cég tízmilliós nagyságrendű összeggel járul hozzá a 3,2 milliárd forintos állami támogatással épült uszoda működtetésének évi mintegy 150 milliós költségéhez.

2014.11.18 16:22MTI

December 20-án avatják fel az új győri sportuszodát, amely a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) egyik helyszíne is lesz - jelentette be egy keddi rendezvényen Borkai Zsolt, Győr polgármestere, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.

Az MTI érdeklődésére elmondta: megállapodtak már a létesítmény névadó szponzorával, amelynek kilétét nemsokára bejelentik; a cég tízmilliós nagyságrendű összeggel járul hozzá a 3,2 milliárd forintos állami támogatással épült uszoda működtetésének évi mintegy 150 milliós költségéhez.

Jelezte: a határidőre elkészült sportközpont avatásának időzítésében az is szerepet játszott, hogy több jelentős projekt zárul le ezekben a hetekben a városban. Borkai Zsolt példaként említette az Audi Aréna Győr múlt hétvégi átadását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.