Most nem sikerült

Női ökölvívó-vb: mind a négy hétfői magyar búcsúzott

A hétfői versenynapon érdekelt mind a négy magyar bokszoló vereséget szenvedett és kiesett a dél-koreai Csedzsuban zajló női ökölvívó-világbajnokságon.

2014.11.17 16:06MTI
freedigitalphotos.net/foto76

A nemzetközi szövetség honlapja szerint az olimpiai súlycsoportban, 51 kilogrammban szereplő Ancsin Katalin a török Elif Nur Coskun ellen lépett ringbe, s végül egyhangú pontozással kikapott. A három pontozóbíró a négyből három menetben egyaránt a törököt, egyben pedig az Eb-bronzérmes Ancsint látta jobbnak.

Az 57 kilóban érdekelt Nagy Kornélia hasonló meccset vívott a tajvani Csen Ven Linggel, ám esélye nem volt a győzelemre, a pontozók mindegyike csak egy menetben látta őt a jobbik félnek, így ő is búcsúzott.

A nap másik két magyarja nagyon sima vereséget szenvedett: az ugyancsak olimpiai kategóriának számító 60 kg-ban bokszoló Csombor Vivien minden menetet elveszített az azeri Jana Alekszejevna ellen, Papp Nikoletta pedig mindössze 28 másodpercet töltött a ringben, mivel a bíró egyszer rászámolt, majd - kissé érthetetlen módon - azonnal beszüntette a kínai Tan Tou elleni összecsapását.

A világbajnokság keddi, harmadik versenynapján a 48 kilós Barankai Virginia lesz az egyetlen magyar, ő a hazai közönség előtt szereplő Park Cso Rong ellen lép ringbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.