Labdarúgó NBI

Huszonkilenc autót kapott a Debrecen

Együttműködési megállapodást kötött a bajnoki címvédő DVSC-TEVA labdarúgócsapatával a Porsche Hungária Kft.

2014.11.06 16:14MTI
Fotó: Facebook/DVSC TEVA

A csütörtöki bejelentéssel egybekötött sajtótájékoztatón - amint az a klub honlapján olvasható - elhangzott, hogy a felek egy plusz egy évre szóló szerződést írtak alá, melyet opcionálisan meg lehet hosszabbítani. Ennek értelmében a cég 29 Volkswagen típusú járművet bocsájt a klub rendelkezésére, ugyanakkor megjelenik a Nagyerdei Stadion kereskedelmi felületein.

"Többször hangsúlyoztuk, hogy célunk a DVSC tartós nemzetközi szereplése, ennek alapfeltétele a gazdasági helyzet stabilitása" - idézte a csapat honlapja Róka Géza klubigazgatót, aki hozzátette, hogy ez a szerződés tovább növeli az egyesület presztízsét.

Eppel János, a Porsche Hungária ügyvezető igazgatója elmondta, a Volkswagen márkákkal magas színvonalon működtetett csapatokhoz társulnak, és a DVSC-TEVA mindenképpen ezek közé a klubokhoz tartozik.

Az eseményen Papp László, Debrecen polgármestere tíz darab páholybérletet adott át Eppel Jánosnak, hozzátéve, reméli, sok szép eseményt élhetnek át együtt a Nagyerdei Stadionban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.