Labdarúgó NB I

Horváth Ferenc 10 hónap után távozott Győrből

Távozott posztjáról Horváth Ferenc, a Győri ETO FC labdarúgócsapatának vezetőedzője. Vele együtt két edzőt is elküldtek.

2014.10.31 17:07MTI
Fotó: Facebook/Győri ETO FC hivatalos oldala

A klub honlapján megjelent pénteki közlemény szerint a szakemberrel, valamint Szamosi Tamás és Sütő Szilárd edzőkkel közös megegyezéssel bontottak szerződést.

Az első csapat felkészítését Fórián Zsolt, Tokody Tibor, Igor Nicsenko, Jordi Illa Solé és Tőkés László irányítja.

Horváth Ferenc januárban vette át a csapat irányítását, amellyel az elmúlt szezonban egy nagy hajrá végén ezüstérmet szerzett, a bajnok Debrecennel azonos pontszámmal, de rosszabb gólkülönbséggel zárt az együttes. Az OTP Bank Liga mostani idényében viszont csalódást keltően szerepeltek a győriek, ugyanis 12 fordulót követően mindössze négy győzelemmel, három döntetlennel és öt vereséggel csak a nyolcadik helyen állnak, ráadásul hét közben a Magyar Kupában a másodosztályú Gyirmót ellenében is búcsúztak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.