Tornász-mesterfok

Makra két aranyat nyert szerdán

Makra Noémi két aranyérmet nyert a tornászok mesterfokú bajnokságának szerdai nyitónapján.

2014.10.30 07:42MTI

A sportági szövetség tájékoztatása szerint Makra ugrásban és felemáskorlátban is hibátlan gyakorlatot mutatott be a Békéscsabán zajló viadalon.

A férfiaknál talajon új bajnokot avattak az ifjúsági olimpia ezüstérmese, Kardos Botond személyében, aki először indult a felnőttek között.

A lólengés döntőjében a vállsérüléssel bajlódó olimpia bajnok Berki Krisztián távollétében Hidvégi Vid és Kállai Zoltán csatázott az első helyért, végül utóbbi diadalmaskodott.

A gyűrűn fölényes győzelem született, a szer címvédője, Vlacsil Attila tökéletes gyakorlatot bemutatva egy pontot vert a mezőnyre. Csütörtökön 17 órától folytatják a tornászok a szerenkénti finálék második napjával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.