Egyéniben Makra Noémi nyert

Torna-ob: KSI-siker a női csapatbajnokságon, Böczögő megsérült

Csapatban a KSI, egyéni összetettben a hazai közönség előtt szereplő Makra Noémi győzött a tornászok békéscsabai országos bajnokságán kedden, amely a mesterfokú bajnokság egyéni összetett versenye és a szerenkénti döntők selejtezője is volt egyben.

2014.10.28 17:58MTI

A bemelegítés során megsérült az olimpikon Böczögő Dorina bokája, ezért a hazaiak egyik legjobbja helyére a serdülő korú, mindössze tízéves Szujó Hanna került. A magyar szövetség (MATSZ) beszámolója szerint a KSI több mint 30 év után nyert újra csapat ob-t.

A világkupa-győztes Makra Noémi a mesterfokú bajnokság egyéni összetettjében talajon szerepelt a legjobban, gerendagyakorlatával azonban nem volt elégedett. Mögötte a még junior korú Kovács Zsófia végzett a második helyen, miután minden szeren jó produkciót mutatott be.

Végeredmények:
női csapatbajnokság:
1. KSI SE (Divéky Luca, Honti Kitti, Al-Salty Dália, Fehér Nóra, Péter Sára) 373,975 pont
2. Postás 373,825
3. TC Békéscsaba 373,100
mesterfokú bajnokság, női egyéni összetett:
1. Makra Noémi (TC Békéscsaba) 52,600 pont
2. Kovács Zsófia (Dunaferr) 51,600
3. Divéky Luca (KSI SE) 50,300

A férfiak versenye 17 órakor kezdődött a Városi Sportcsarnokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.