Vezér

Újabb négy évig Kubatov Gábor az FTC elnöke

Újabb négy évre Kubatov Gábort választották meg a Ferencvárosi Torna Club elnökének.

2014.10.28 15:11MTI

Az alelnök Kocsis Máté, az operatív igazgató Nyíri Zoltán lett - erről az egyesület keddi tisztújító közgyűlése után döntöttek titkos szavazással az elnökségi tagok.

Az FTC közleménye szerint a klub népligeti kézilabdacsarnokában a tisztújító közgyűlésen arról döntöttek, kik legyenek az elnökségi tagok.

Összesen kilenc jelöltre - Kubatov Gábor, Kocsis Máté, Bácskai János, Springer Miklós, Kovács Miklós, Kökény Beatrix, Nyíri Zoltán, Rieb György és Sike András - lehetett szavazni, valamennyi elnökségi tag-jelölt megkapta a megválasztásához szükséges mennyiségű voksot, így elnökségi tag lett. A legtöbb szavazatot Springer Miklós, a klub alapítójának unokája, valamint a klub elnöke kapta.

A kedd délelőtti közgyűlése után a már újonnan megválasztott elnökségi tagok titkos szavazással választották meg újabb négy évre Kubatov Gábort a Ferencvárosi Torna Club elnökének, Kocsis Mátét alelnöknek és Nyíri Zoltánt operatív igazgatónak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.