Labdarúgó NB I

Háromgólos és egyemberes hátrányból mentett pontot a Szivics-csapat

A diósgyőriek ezzel megőrizték hazai veretlenségüket, míg a Dunaújvárosnak továbbra is várnia kell első idegenbeli győzelmére.

2014.10.26 08:01MTI

A Diósgyőr közel 80 percig emberhátrányban futballozva, háromgólos hátrányból egyenlítve mentett pontot a vendég Dunaújváros ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján.

A diósgyőriek ezzel megőrizték hazai veretlenségüket, míg a Dunaújvárosnak továbbra is várnia kell első idegenbeli győzelmére.

OTP Bank Liga, 12. forduló:
Diósgyőri VTK-Dunaújváros Pase 3-3 (0-3)

Miskolc, 3170 néző, v.: Andó-Szabó

gólszerzők: Bacsa (47.), Grumic (63.), Marjanovic (90.), illetve Böőr (16., 25., az elsőt 11-esből), Nikházi (23.)

kiállítva: Alves (14.)

sárga lap: Husic (15.), Debreceni (66.), illetve Sárközi (68.), Nikházi (70.)

Diósgyőr:
Antal - Okuka, Alves, Debreceni, Husić - Barczi, Kádár, Bognár I. (Elek, a szünetben) - Bacsa (Marjanovic, 82.), Grumić, Takács T. (Gosztonyi, a szünetben)

Dunaújváros:
Nagy G. - Villám, Farkas V., Lázár Zs. (Szalai T., 87.), Csehi - Petneházi, Böőr (Jakab, 74.), Sárközi, Nikházi, Zsótér - Orosz

A hazaiak negyedórát követően emberhátrányba kerültek, ugyanis az utolsó emberként szabálytalankodó Alvest kiállította a játékvezető, a büntetőt pedig Böőr értékesítette. A Diósgyőrt sokkolta ez a kezdés, ezt ki is használták a vendégek, és két pontrúgást követően ismét betaláltak, amivel úgy tűnt, eldöntötték a három pont sorsát.

Szivics Tomiszláv együttese nem adta fel, és néhány perccel a fordulást követően szépített, majd a játékrész közepére egy gólra csökkentette hátrányát és újra nyílttá tette az összecsapást. A hazaiak mindent egy lapra feltéve rohamoztak és ennek a 90. percben a csereként beállt Marjanovic góljával meg is lett az eredménye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.