Labdarúgó NB I

Küzdelmes mérkőzésen pontosztozkodás Kecskeméten

A Kecskemét és a Győr az esőzés miatt a hetedik fordulóban félbeszakadt mérkőzés szerdai újrajátszásán 1-1-es döntetlent játszott egymással a labdarúgó OTP Bank Ligában.

2014.10.22 20:24MTI

OTP Bank Liga, 7. forduló:
Kecskeméti TE - Győri ETO FC 1-1 (0-1)
Kecskemét, 922 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Bebeto (60., 11-esből), illetve Lipták (36.)
sárga lap: Balázs (16.), Botka (26.), illetve Dinjar (24.), Svec (62.), Strestik (63.), Lang (83.)

Kecskeméti TE: Tujvel - Botka (Gréczi, 58.), Lovric, Karan, Gyagya, Varga - Savic (Vukasovic, 89.), Eninful, Kitl - Balázs, Bebeto (Novák, 81.)

Győri ETO FC: Kocic - Svec, Lipták, Lang, Dinjar - Kamber, Windecker - Varga, Rudolf (Strestik, 58.), Martinez (Koltai, a szünetben) - Priskin (Kvilitaia, 70.)

Az első félidőben egyik csapat sem tudott fölényt kiharcolni, egy megpattant lövésből azonban a Győr vezetéshez jutott. A második félidőben veszélyesebben támadott a Kecskemét, egy kézre pattant labda miatt pedig tizenegyeshez jutott, amelyet Bebeto biztosan értékesített.

Az egyenlítő gól után a hazai csapat többet támadott, de csatárai nem tudtak gólt lőni. A Kecskeméti TE-Győri ETO FC mérkőzést azért játszották újra, mert a hetedik fordulóban 1-1-es állásnál az esőzés miatt Solymosi játékvezető az 58. percben lefújta a mérkőzést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.