Csak el ne fújja a szél

Pénteken pingpong-fesztivál Budaörsön

A Budaörsi SC asztalitenisz-szakosztályának szervezésében pénteken délután rendezik meg a II. Decathlon Budaörsi Pingpong Fesztivált a helyi sportcsarnokban.

2014.10.22 11:29MTI
Fotó: Facebook/II. DECATHLON BUDAÖRSI PINGPONG FESZTIVÁL

A szervezők tájékoztatása szerint a sportos napon - melynek mottója az, hogy "mert pingpongozni mindenki szeret" - délután egy órától várják az érdeklődőket, igény esetén az edzők segítséget nyújtanak a mozdulatok fejlesztésében.

Fél háromtól a képviselők és köztisztviselők bajnokságán és a cégek kupáján, valamint a budaörsi sportágak közötti asztalitenisz-versenyen drukkolhatnak a kilátogatók, 16.30-tól pedig a magyar válogatott tagjai tartanak bemutatót. Öt órától a válogatott és a Budaörsi SC játékosaival lehet pingpongozni.

A nap fénypontja a Budaörsi 2i SC női csapatának ETTU Kupa-mérkőzése lesz: 18 órától, a román ACS Dumbravita ellen a nyolc közé jutás a tét.

A fesztivál valamennyi programjára ingyenes a belépés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.