Szer-torna

Berki Krisztián lesérült, nem indul a mesterfokú bajnokságon

Vállsérülése miatt nem indulhat a jövő héten Békéscsabán sorra kerülő torna mesterfokú bajnokságon a címvédő, olimpiai bajnok Berki Krisztián, aki másfél hete nyerte meg harmadik világbajnoki címét lólengésben.

2014.10.21 11:20MTI
Csúcson Nanningban (Fotó: FB/Újpesti Torna Egylet Hivatalos)

Az UTE hatszoros Európa-bajnok tornásza a nanningi vb után ment el kivizsgálásra, s injekciót kapott a bal vállában lévő gyulladásra.

"Már szinte elviselhetetlen volt a fájdalom, még a hétköznapi életben is zavart, a hirtelen mozdulatoktól még most is óvakodnom kell" - nyilatkozta klubja honlapján a 29 éves Berki, s hozzátette, szerdán újabb injekciót kap majd.

A vizsgálaton kiderült, hogy a tornásznak kopás is van a vállában, ezt leginkább műtéti úton lehetne orvosolni, London ötkarikás aranyérmese azonban nem vállalja ezt a beavatkozást.

"Megbeszéltem az edzőmmel, Kovács Istvánnal, hogy ha lehet, elkerüljük az operációt, így azt remélem, a gyulladás elmúltával a nagy fájdalom is megszűnik, és decembertől újra teljes értékű munkát végezhetek" - mondta Berki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.