Programajánló

Tudás útja futóverseny november 9-én 14. alkalommal

Már 14. alkalommal kerül sor november 9-én a Tudás útja futóversenyre, Budapest egyetlen, kifejezetten egyetemi hosszú távú utcai viadalára.

2014.10.21 00:30MTI

Az eseményen a résztvevők két számban, félmaratonin és 6 kilométeren indulhatnak. A rajt és a versenyközpont a Nagyvárad téren, a Semmelweis Egyetem előtt lesz, a futók pedig 11 órakor vágnak neki a versenynek, amely hivatalos félmaratoni Budapest-bajnokság és nyílt egyetemi-főiskolai Európa-kupa is egyben.

A verseny hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a cél a félmaratoni táv esetében szintén a Nagyvárad téren lesz, míg a hat km-es távot teljesítők útvonala a Magyar Tudományos Akadémiánál (MTA) ér véget.

Az előzetes, online nevezési határidő november 1., jelentkezni a tudasutja.hu weboldalon lehet a nevezési díj befizetésével együtt.

A Tudás útja fővédnöke Lovász László, az MTA elnöke, védnökei pedig Simicskó István sportért felelős államtitkár, valamint Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.