Labdarúgó NB I

Egy pontot szerzett új edzőjével a Honvéd

Az MVM-Paks gól nélküli döntetlent ért el a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján.

2014.10.18 20:15MTI

Az 1982-ben világbajnok Oietro Vierchowod menesztése után így egy pontot szereztek a kispestiek új vezetőedzőjükkel, Jasper Adrianus de Muijnckkel.

OTP Bank Liga, 11. forduló:
Budapest Honvéd - MVM-Paks 0-0
Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Fábián
sárga lap: Vécsei (54.), illetve Fiola (73.), Kecskés (89.)

Budapest Honvéd: Kemenes - Ikenne-King (Prosser, 81.), Ignjatovic, Baráth, Alcibiade - Vécsei, Gazdag, Hidi, Czár - Bobál G. (Traoré, a szünetben), Youla

MVM-Paks: Molnár P. - Gévay, Fiola, Kovács G., Báló - Bartha, Kecskés, Simon A. (Hahn, 81.), Tamási, Bertus - Haraszti

A Honvéd kezdte jobban a mérkőzést, a paksiak rendkívül pontatlanul futballoztak, így a hazaiak akarata érvényesült, de fölényüket nem tudták gólra váltani. A félidő derekán a vendégek átvették az irányítást, több ízben beszorították a kispestieket, akiket kétszer is csak a kapufa mentett meg a szünetig.

A folytatásban a kispestiek meddő mezőnyfölényben játszották, néhány lehetőségük is akadtak, de ezekből sem született gól, így igazságos döntetlennel zárult az összecsapás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.