Vereséggel nyitott a csapat

Férfi vízilabda BL: két góllal maradt alul a Szolnok

Kikapott első mérkőzésén a Szolnok a férfi vízilabda Bajnokok Ligája második selejtezőkörében: a Tisza-parti alakulat a szerbiai Kragujevácon a vendéglátók csapatával szemben maradt alul két góllal a pénteki nyitónapon.

2014.10.18 08:11MTI

Eredmény, F csoport, 1. nap:
Radnicki Kragujevac (szerb) - Szolnoki Dózsa-Közgép 12-10 (6-3, 3-2, 1-2, 2-3)

A szolnoki góldobók: Varga Dénes 4, Madaras, Varga Dániel 2-2, Mezei, Mitrovic 1-1

A legutóbbi hazai bajnoki idény ezüstérmese, amely az új szezonban hat világbajnokot is a soraiban tudhat - a magyar csapat honlapjának összegzése szerint - gyengén kezdett, s háromgólos hátrányt szedett össze.

Mi több, a különbség a félidőre négytalálatosra nőtt. A harmadik és a negyedik játékrészt megnyerte ugyan a Szolnok, de csak a vereség mértékét tudta enyhíteni, a szerb együttest beérnie nem sikerült.

Szombaton - 20 órától - az olasz Posillipo ellen folytatja szereplését négyesében a Szolnok, amelynek hátralévő két meccsét meg kell nyernie, mivel a kvartettből az első kettő jut tovább a BL harmadik selejtezőkörébe. A kragujeváci csoport negyedik tagja a török Isztambul.

Korábban:
D csoport, Budapest:
A Híd-OSC-Újbuda - Nagyvárad (romániai) 12-7 (5-0, 4-3, 2-0, 1-4)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.