Eb-selejtezők

A román futballszövetség elsősorban román szakvezetőt akar

Razvan Burleanu, a szövetség elnöke a csütörtökön távozó Victor Piturca volt szövetségi kapitánnyal együtt tartott közös sajtótájékoztatót.

2014.10.17 17:27MTI
Fotó: Facebook/Razvan Burleau

Megerősítették, hogy Piturca szerződését közös megegyezéssel bontották fel, és a feltételekről már a Magyarország ellen 1-1-re végződött, bukaresti Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés előtt megállapodtak. Piturca a szaúdi al-Ittihad Dzsidda együtteséhez írt alá.

Az elnök (jobbra) elmondta, tervei szerint a jövő hét végéig bejelenti az új szövetségi kapitány nevét. Mint mondta, jelenleg tárgyalásokat folytatnak, és annyit árult el, hogy elsősorban olyan román edzővel akarnak megállapodni, akinek Romániában és külföldön egyaránt eredményei voltak. Arra a kérdésre nem válaszolt, hogy az illető jelenleg Romániában vagy külföldön dolgozik.

A román média korábban Cosmin Contra (Getafe), Dan Petrescu (al-Arabi), Cosmin Olaroiu (al-Ahli), Bölöni László (al-Kor), Laurentiu Reghecampf (al-Hilal) nevét emlegette Piturca lehetséges utódaként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.