Majdnem egymilliárd forint

3,2 millió eurós fizetéssel marasztalná Dzsudzsákot a Dinamo Moszkva

Jelentős fizetésemeléssel szeretné maradásra bírni Dzsudzsák Balázst, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát klubja, az orosz Dinamo Moszkva.

2014.10.16 18:16MTI
Fotó: Facebook/Dzsudzsák Balázs

Orosz hírportálok csütörtökön számoltak be arról, hogy a fővárosi egyesület vezetői a közeljövőben tesznek majd ajánlatot a 27 éves szélsőnek, aki ha meghosszabbítja jövő decemberben lejáró szerződését, akkor a jelenlegi 2,5 millió euróról (771 millió forint) 3,2 millió euróra (987 millió forint) emelkedne a bére.

Amennyiben Dzsudzsák elfogadja az ajánlatot, akkor csatlakozhat a klub legjobban fizetett játékosaihoz: Alekszander Kokorin, Igor Gyenyiszov és Jurij Zsirkov fizetése 4 millió euró körül mozog, míg Kevin Kuranyi 5,8 millió eurót keres.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.