Labdarúgás

Feröeri-magyar: az újonc Dibusz a kapuban

A kapus Dibusz Dénes személyében újoncot avat a magyar labdarúgó-válogatott a feröeriek elleni, 20.45 órakor kezdődő Európa-bajnoki selejtezőn.

2014.10.14 20:07MTI
freedigitalphotos.net/Naypong

Dárdai Pál szövetségi kapitány öt helyen változtatott a Bukarestben szombaton 1-1-es döntetlennel végződött mérkőzésen pályára küldött kezdő tizenegyéhez képest: a román fővárosban Király Gábor védett, és Dibuszon kívül Korhut Mihály, Simon Krisztián, Tőzsér Dániel és Nikolics Nemanja sem kezdett.

Elek Ákos és Korcsmár Zsolt ezúttal sérülés miatt nem játszhat, Királyt, Stieber Zoltánt és Lovrencsics Gergőt pedig a cserék közé nevezték. Egy órával a kezdést megelőzően a tórshavni Nemzeti Stadion előtt néhány hazai drukker már mezbe öltözve várja a találkozót, de egyelőre nincs nagy mozgás a létesítmény környékén.

A műfüvet két órával a kezdés előtt erősen locsolták, de már abbahagyták, és a szervezők tájékoztatása szerint nem is kezdik újra.

A magyar kezdőcsapat: Dibusz Dénes - Varga József, Juhász Roland, Kádár Tamás, Korhut Mihály - Tőzsér Dániel - Simon Krisztián, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám, Nikolics Nemanja

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.