Férfi kézi

Nagy László nem léphet pályára, két Eb-selejtezőt kihagy

Legalább egy hónapos kényszerpihenő vár a sérült Nagy Lászlóra, így az MKB-MVM Veszprém és a magyar válogatott kézilabdázójának két Európa-bajnoki selejtezőt is ki kell hagynia.

2014.10.14 11:52MTI
Fotó: Facebook/MKB - MVM Veszprém Kabalafigura

A veszprémi klub honlapjának keddi tájékoztatása szerint a - már a Montpellier ellen vasárnap 30-29-re megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésen is a combját fájlaló - jobbátlövőnél a reggeli MRI-vizsgálat 1,5 centiméteres lovaglóizom-szakadást mutatott ki, amelynek a várható gyógyulási ideje minimum négy hét.

A válogatott csapatkapitánya nem léphet pályára Miskolcon a Portugália (október 29.) és Kijevben az Ukrajna (november 2.) elleni Eb-selejtezőn sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.