Sikert sikerre

Újabb Hosszú-csúcs Hong Kongban

Hosszú Katinka országos csúcsot ért el 50 méter pillangón az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának hongkongi állomásán.

2014.09.30 11:57MTI
Csobbanás Hong Kongban (Kép: Facebook/Katinka Hosszu)

A Vasas normálmedencében világ- és Európa-bajnok versenyzője 26.06 másodperces idejével saját rekordját javította meg a kedd délelőtti selejtezőben. Előző legjobbja 26.14 másodperc volt, ezt szeptember elsején, az idei rövidpályás vk-sorozat dubaji állomásán úszta.

Hosszú Katinka - a hongkongi pénzdíjas esemény honlapjának tanúsága szerint - további öt döntőben érdekelt még. Rajta kívül Verrasztó Dávid négy szám fináléjában indulhat a délutáni programban, húga, Evelyn két döntőben állhat rajthoz, Gyurta Dániel és öccse, Gergely pedig egy-egy számban van ott a legjobb nyolc között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.