Legkésőbb november elején

Tisztújítás lesz az evezősöknél

Az elnökség "a sportág előtt álló feladatok és az eredményesség jelenlegi szintjének áttekintése" után, illetve "a továbblépést és a lehetőségek jobb kihasználását szolgáló megújulás érdekében" határozott a közgyűlés összehívásáról.

2014.09.29 17:17MTI

Az ősz folyamán, legkésőbb november elejéig tisztújító közgyűlésre kerül sor a Magyar Evezős Szövetségben (MESZ). A MESZ hétfői tájékoztatása szerint a jelenlegi felügyelő bizottság marad a helyén, a küldöttek elnököt és elnökséget választanak.

Az új vezető testület mandátuma a riói olimpiáig szól majd. Az elnökség "a sportág előtt álló feladatok és az eredményesség jelenlegi szintjének áttekintése" után, illetve "a továbblépést és a lehetőségek jobb kihasználását szolgáló megújulás érdekében" határozott a közgyűlés összehívásáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.