Maratoni kajak-kenu vb: tíz arany

Kétharmaddal nyertek a világ ellen a maratoni kajak-kenusok

A három nap alatt lebonyolított 15 versenyszám közül tíz magyar sikert hozott, így a küldöttség az éremtáblázat élén végzett.

2014.09.29 09:41MTI

Szenzációs teljesítményt nyújtva összesen 10 arany-, 7 ezüst- és 3 bronzérmet nyert a magyar válogatott az Oklahoma Cityben rendezett maratoni kajak-kenu világbajnokságon. A vasárnapi zárónapon a Csay Renáta, Bara Alexandra női kajak kettős, valamint a Kövér Márton, Dóczé Ádám kenupáros is a dobogó legfelső fokára állhatott.

A magyar szövetség tájékoztatása alapján Csay Renáta immár 15. világbajnoki címét ünnepelhette ebben a szakágban. Ebben a számban a Csernák Edina, Váczai Enikő duónak kormánygondjai adódtak, és végül az ötödik helyen zárt.

A Boros Adrián, Solti László kajakos páros a negyedik, a Bodonyi András, Viola Viktor kenus egység és a Noé Bálint, Noé Milán kajakos duó egyformán az ötödik helyen ért célba.

A három nap alatt lebonyolított 15 versenyszám közül tíz magyar sikert hozott, így a küldöttség az éremtáblázat élén végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.