Labdarúgó NB I

A hajrában fordított az MTK Győrben

A vendég MTK egy öngóllal és a hajrában szerzett találattal 2-1-re nyert Győrben a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának szombati játéknapján.

2014.09.27 19:10MTI

A kék-fehérek legutóbb 2007 májusában arattak sikert az ETO otthonában, azóta eddig hat meccsen csupán egy pontot tudtak szerezni Győrben

OTP Bank Liga, 9. forduló: Győri ETO FC-MTK Budapest 1-2 (0-0)
ETO Park, 2500 néző, v.: Iványi
gólszerző: Strestík (57.), illetve Strestík (80., öngól), Hrepka (86.)
sárga lap: Windecker (38.), Pátkai (47.), illetve Nagy T. (26.), Torghelle (35.), Vukmir (53.)

Győr:
Pogacsics - Svec, Lang, Lipták, Dinjar - Kamber, Pátkai, Windecker (Stieber, 77.) - Strestík (Martinez, 83.), Rudolf, Priskin (Varga R., 68.)

MTK:
Hegedüs L. - Nagy T., Vukmir, Kelemen, Hidvégi - Poór, Vass P. (Hrepka, 80.), Pölöskei Zs., Kanta J., Horváth Zs. (Bese, 80.) - Torghelle (Csiki, 68.)

Az első félidőben elsősorban a mezőnyben folyt a játék, ha el is jutottak a kapuig a csapatok, a befejezés rendre pontatlan volt.

A szünetet követően egyre inkább fölénybe került a Győr, amely Marek Strestík révén hamar megszerezte a vezetést. A cseh játékos alig több mint 20 perccel később ismét betalált, igaz, ekkor már a saját kapujába, az egyenlítés pedig lendületet adott az addig meglehetősen halovány MTK-nak. A vendégek négy perccel a lefújás előtt az első (!) kapura lövésükből fordítottak, az utolsó percekben pedig sikeresen őrizték az eredményt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.