Kézilabda

Triscsuk Krisztina a Dunaújvárosban folytatja

A Dunaújvárosi Kohász KA kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását Triscsuk Krisztina. A 29 éves, több poszton bevethető válogatott játékos a szezon végéig írt alá.

2014.09.25 12:02MTI
freedigitalphotos.net/hin255

A klub csütörtökön honlapján közölte, hogy Triscsuk akár már pénteken, a Vác elleni hazai bajnoki találkozón pályára léphet.

A játékos kedden közös megegyezéssel távozott Érdről, és csütörtökön már Dunaújvárosban edz. Szemenyei István ügyvezető elmondta: Triscsuk érkezésétől egyértelműen azt várják, hogy még szilárdabbá és egységesebbé váljon a Kohász játéka.

Hozzátette: a csapatot sújtó sajnálatos sérülések miatt egyébként is tervezték még egy játékos leigazolását, s a válogatott kézilabdázó sajátos helyzete végül lehetőséget teremtett számukra arra, hogy egy sokoldalú, jó kézilabdázóval erősítsék meg a keretet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.