Labdarúgás

Suárez két góllal nyitott a Barcelonában

Két gólt szerzett első mérkőzésén az FC Barcelona színeiben Luis Suarez, aki szerdán a katalánok második csapatában lépett pályára először.

2014.09.24 19:44MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

Az uruguayi válogatott támadó a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) eltiltása miatt október 24-ig nem játszhat hivatalos mérkőzést, amiért a nyári világbajnokságon beleharapott az olasz Giorgio Chiellinibe, azonban tét nélküli találkozókon pályára léphet.

A klub honlapjának beszámolója szerint Suarez az indonéziai U19-es válogatott ellen 6-0-ra megnyert összecsapáson duplázott. Suarez első hivatalos mérkőzését a Santiago Bernabeu Stadionban játszhatja majd, az ősi rivális Real Madrid elleni csúcsrangadón október 25-én.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.