Syma ügy

K-1 világbajnokot vár vasárnapra a TEK

Immár harmadik alkalommal rendezi meg vasárnap ingyenesen látogatható Budo és Küzdősport Gáláját a Terrorelhárítási Központ. Az idei gála sztárvendége Semmy Schilt lesz.

2014.09.24 09:54Havariapress
Fotó: Facebook/K1-Hungary

Az egész napos rendezvény pontszerző versenyein a rendvédelem területén dolgozó hivatásos állomány legjobb sportolói mérik össze tudásukat. A versenyzők négy különböző stílusban küzdenek meg egymással a Syma Csarnokban.

Délután színvonalas gálamérkőzéseket láthat a nagyközönség, melyeken a magyar belügyi válogatott Kína legjobbjaival mérkőzik meg a K-1 szabályrendszere szerint.

A gálamérkőzések között látványos harcművészeti bemutatók szórakoztatják a közönséget. Az idei küzdősport gála sztárvendége a holland Semmy Schilt, négyszeres K-1 világbajnok sportoló.

A versenyek mellett a küzdősportokkal kapcsolatos kiállítás és vásár is várja az érdeklődőket a Syma csarnokban.

A rendezvényre a belépés ingyenes, a látogatók adományaikkal a Bethesda Gyermekkórházat támogathatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.