Közös megegyezéssel

A válogatott Triscsuk távozik az érdi női kézilabdacsapattól

Közös megegyezéssel távozik az Érd NB I-es női kézilabdacsapatától a válogatott Triscsuk Krisztina.

2014.09.24 05:30MTI

A négy forduló után ötvenszázalékos teljesítménnyel az ötödik helyen álló klub közleménye alapján kedden közös megegyezéssel megszüntették a játékos munkaszerződését.

A felek megállapodtak abban, hogy ezzel kapcsolatosan további nyilatkozatot nem tesznek. Németh András szövetségi kapitány az MTI érdeklődésére elmondta: noha jelenleg nincs klubja Triscsuknak, bízik benne, és számít rá az október 6-án kezdődő válogatott programon.

A decemberi, horvátokkal közös rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyarok október 8-án Debrecenben a románokkal, majd az október 10. és 12. között sorra kerülő szigetszentmiklósi tornán az osztrákokkal, a szlovákokkal és a csehekkel találkoznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.