Csalódás

Curling Eb: 5. a magyar vegyesválogatott

"Kicsit csalódás ez az eredmény, mert nem volt jobb a norvég csapat, csak most jobban jött ki nekik a lépés. Sok apró hibán ment el a meccs számunkra."

2014.09.21 15:18MTI

Ötödik helyen végzett a Nagy György, Szekeres Ildikó, Kiss Zsolt, Szentannai Ágnes alkotta magyar vegyesválogatott a dániai curling Európa-bajnokságon.

A magyar szövetség vasárnapi tájékoztatása szerint a tavaly ugyanilyen összeállításban bronzérmes magyarok a negyeddöntőben Norvégiától szenvedtek vereséget.

"Kicsit csalódás ez az eredmény, mert nem volt jobb a norvég csapat, csak most jobban jött ki nekik a lépés. Sok apró hibán ment el a meccs számunkra" - mondta Kiss Zsolt.

Az Európa-bajnokságot Svédország nyerte a döntőben magabiztosan, 9-2-re legyőzve Norvégiát. A bronzérmet a svájci együttes szerezte meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.