Nem csak foci

24 csapatos lesz a 2020-as férfi kézilabda-Eb

A 2020-as férfi kézilabda Európa-bajnokságon 16 helyett már 24 csapat vehet majd részt - határozott pénteken a kontinentális szövetség (EHF) a dublini kongresszusán.

2014.09.19 19:33MTI

A magyar szövetség (MKSZ) tájékoztatása szerint a döntés értelmében a svéd, osztrák, norvég közös rendezésű Eb-n hat négycsapatos csoportban zajlanak majd a küzdelmek, s a csoportok első két helyezettje jut a kétszer hatcsapatos középdöntőbe.

A kongresszuson - amelyen Magyarországot Vetési Iván MKSZ-elnök képviseli - Kelecsényi Ernőt, a női Forum Club Handball elnökét beválasztották az EHF női kézilabda testületébe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.