MLSZ

Dárdai: megtiszteltetés a felkérés, támogatást és türelmet kérek

Dárdai Pál a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztját a következő három tétmérkőzésre vállalta el.

2014.09.18 18:24MTI
Forrás: Wikipédia

"Megtiszteltetés és nagy kihívás számomra a felkérés. Tudom, hogy ezt a nemzetközi játékosmúltamnak és talán példamutató családi életemnek, valamint sikeresen kezdődő edzői karrieremnek köszönhetem" - olvasható abban a közleményben, amelyet a Berlinben élő szakember juttatott el a Magyar Labdarúgó Szövetségnek (MLSZ) csütörtökön.

A Hertha BSC-ben 14 évet játékosként eltöltő Dárdai hozzátette, ahogy az már az MLSZ sajtótájékoztatóján is elhangzott, a sajtó kérdéseire csak akkor szeretne majd válaszolni, ha túl lesz az első találkozón a játékosokkal.

"A felelősséggel tisztában vagyok. Ígérem, hogy tapasztalatom legjavát fogom hozzátenni a csapat tisztességes szerepléséhez! A munkát haladéktalanul megkezdem, amihez kérem minden magyar futballt szerető ember és szervezet támogatását, egyszersmind az első napokban mindenki türelmét" - mondta Dárdai, aki a menesztett Pintér Attilát váltja a nemzeti csapat élén.

Dárdai Pál október 11-én Bukarestben, a románok elleni Eb-selejtezőn mutatkozik be a kispadon, majd három nappal később a Feröer-szigetek ellen irányíthatja az együttest. Az idei utolsó tétmérőzésen a finn válogatott látogat a Groupama Arénába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.