Boksz

A hétvégén ütős ütögetés az M1-esen

Szombaton a Szentesen sorra kerülő Magyar Ring elnevezésű profi ökölvívógálát közvetíti az M1 csatorna.

2014.09.18 17:09MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/photostock

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtöki tájékoztatása szerint az eseményről 21.30-kor kezdődik az élő közvetítés, amely során Bedák Zsolt és Szellő Imre mérkőzése is képernyőre kerül, a fő mérkőzéshez, Kovács Attila Európa-bajnoki címmérkőzéséhez hasonlóan.

A meccsek kommentátora Menczer Tamás lesz, szakkommentátora pedig Kótai Mihály. A stúdióban Petrovics-Mérei Andrea a súlyos betegségéből felgyógyuló, korábbi nagyközépsúlyú világbajnok Balzsay Károllyal elemzi majd a látottakat.

Szentesen a kispehelysúlyú Bedák Zsolt a grúz Georgi Gacsecsiladzével, Szellő Imre cirkálósúlyban Bozai Imrével csap össze, míg Kovács a francia Dieudonne Belingával küzd a Boksz Világszervezet (WBO) nagyváltósúlyú Európa-bajnoki övéért a 10 menetre kiírt találkozón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.