Vb-selejtező

Kiütéses gyözelemmel zárt a magyar női labdarúgó-csapat

A magyar női labdarúgó-válogatott kiütéses, 7-0-ás győzelmet aratott a bolgár együttes vendégeként a világbajnoki selejtezősorozat szerdai záró fordulójában.

2014.09.17 19:02MTI
freedigitalphotos.net/Rawich

A találkozó legjobbja a négy gólt szerző Vágó Fanni volt. Markó Edina együttese ezzel négy győzelemmel és hat vereséggel a negyedik helyen zárta a sorozatot Franciaország, Finnország és Ausztria mögött, Kazahsztán és Bulgária előtt.

Eredmény (az európai szövetség honlapjáról):
Bulgária-Magyarország 0-7 (0-2)
gólszerzők: Csiszár (30.), Sipos (39., 90.), Vágó (51., 64., 67., 71.)

Az európai selejtezősorozatból a hét csoportgyőztes jut ki a kanadai vb-re, a négy legjobb csoportmásodik pedig rájátszással dönt a két fennmaradó helyről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.